Heinrich von S

About

DJ Heinrich von S werd al vroeg gegrepen door het 'muziekvirus'. Geinspireerd door bijv. Jean Michel Jarre, Depeche mode, Kraftwerk begon bij hem ook de liefde voor elektronische muziek. Na eenmaal een 'echte' dj aan het werk gezien te hebben kocht hij op 18-jarige leeftijd zijn draaitafels en mengpaneel waarmee hij driftig ging experimenteren!

Begonnen in de oude 'Funki', samen met zijn partner Robin Daniels op hun vaste club-avond draaide hij de heetste deephouse van dat moment. Zo heeft hij zij aan zij gestaan met oa:

Smith Davis (H2O,Belgie), Raoul Belmans (Swirl People, Belgie), Kenny Hawkes (Canada), Dylan Drazen (U.S.A.), Rob Mello, Justin Harris, Luke Solomon, Ralph Lawson, Terry Francis (U.K.) en uit eigen land onder meer met Isis, Marcello, Joost van Bellen, Remy, Benny Rodrigues, Michel de Hey, Eric de Man, Erick E en vele anderen.

Na de sluiting van de Funki Bizniz in 2002 hield het voor Henri niet op. In de rechter trad hij regelmatig op, zowel individueel als samen met Robin Daniels.

Altijd gekenmerkt door zijn typische stijl: Muzikale house met emotie en diepgang.

Info

Joined:
Sun 2013/08/18
Sessions added:
562
Events added:
118
Last login:
Thu 2024/02/29
Tracks played:
None
Last broadcast:
Wed 2021/12/22
 

Please login first

Not on Livesets yet? Sign up now, it's free!

×

Share

×

Send message

×