MaSSive H

About

MaSSive H. - Live sets

Készülj fel egy felvillanyozó utazásra MaSSive H. Költeményére, miközben Belemerülünk egy Elbűvölő Zenei Keverékbe, amely “ Soha nem látott Hangos Kalandba Utaztat.

A Live Szettjei Lüktető Ütemek, Eufórikus Dallamok és Zökkenőmentes átmenetek Harmonikus ötvözete, amely a tiszta “ Zenei Boldogság “ Birodalmába juttat! Ez a már már a Sötét Alvilági Dinamikus alapokon lágyan felkapaszkodó Melódiák Gyengéden körbeölel Megnyugtat Ölelésével, Teret teremtve az Önvizsgálathoz, a Kikapcsolódáshoz és a Mindennapi Élet Zűrzavarából való kiszakadáshoz, Szükséges Felüdüléshez !

A mennyezet szó szerint a fejemre esik. Nap mint nap mindig ugyanazt a látványt látom. A jól ismert négy falam nagyon személyes börtönemmé vált. De a kényszerű elszigeteltségnek van jó oldala is. Volt, Van időm ... hogy alaposan átgondoljam Önmagam, az Életem és az Egész Létezésem. Csak filozofáltam tiszta lelkiismerettel a létezésem titkairól, és hallgasd a gondolataimat amíg mindent át nem gondolok … Ezután egyszerűen Megnyílt egy Új világ előttem és minden a Helyére került . A napi rutint egy időre told félre , és " Élvezd az Egyedüllétet "

Info

Joined:
Sat 2017/07/29
Sessions added:
21
Events added:
6
Last login:
Sat 2024/06/22
Tracks played:
None
Last broadcast:
Fri 2024/06/21
 

Please login first

Not on Livesets yet? Sign up now, it's free!

×

Share

×

Send message

×